SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv

Bli medlem i IBK Kungälv
BLI MEDLEM
SummerCamp-bokningen öppnas Söndag 19/6 11:00
2022-06-17 22:10

Nu på Söndag 19/6 11:00 öppnar vi upp anmälan till SummerCamp 2022.

 

Vi kör igång v33 (veckan innan skolstarten) i Kastellegårdsskolans och i Munkegärdeskolans idrottshallar. Nytt för i år är att vi tar in en separat målvaktsgrupp som kommer att få individuell coachning för att utveckla sitt målvaktsspel vidare.

 

För våra yngre deltagare 6-12 år i Kastellehallen, och våra äldre spelare 13-16år i Munkegärde så blir det en kul vecka, med massa innebandyspel, trixande och gött häng. I anmälningsavgiften så ingår det lunch varje dag, SummerCamp T-Shirt och vattenflaska.

 

Tipsa kompisar och vänner, så gör vi SummerCamp till en fin KickOff för ungdomarna inför hösten.


Boka in er här

Välkomna på Årsmöte 21/6 19:00 på Kansliet Solbräckeg. 33
2022-05-29 00:11

Hej!
Nu är det dags för årsmöte, föreningens viktigaste möte och medlemmarnas chans att vara med besluta hur vi ska fortsätta arbetet i föreningen.
Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast en vecka innan årsmötet.

Varmt välkomna till kansliet på Solbräckegatan 33 den 21/6 kl. 19:00

//Styrelsen

IBK Kungälv behöver fler och nya ledamöter!
2022-04-25 22:11

Till alla innebandy intressenter i IBK Kungälv

Efter en tung och annorlunda period av pandemi och restriktioner så ser vi framåt mot en spännande och utmanande framtid för IBK Kungälv.

 

Förutom att föra fram våra representationslag på ett så framgångsrikt sätt som möjligt, behöver vi även vårda och inspirera våra ungdomar och vuxna att fortsätta att spela världens bästa sport i vår klubb. Vi behöver också försöka få de som tog en paus under pandemin att återgå till att hitta glädjen i sporten och laggemenskapen igen, men även helt nya generationer, unga som gamla skall kunna hitta till oss.

 

Vår fantastiska Gessica som idag är kassör önskar nya uppdrag och vi söker speciellt efter en ledamot med fokus på föreningens ekonomi. Förkunskaper är inte ett måste men däremot måste du gilla siffror.

 

Förutom att ersätta Gessica så behöver klubben utöka styrelsestaben med minst 4 personer

(ledamöter och suppleanter) och vi söker därför er eldsjälar som brinner för innebandy och vill vara med att utveckla IBK Kungälv som förening.

 

Du kan vara ung, gammal, spelare, ledare, förälder eller engagerad supporter, inga kunskaper eller erfarenheter är för små om du har engagemanget.

 

Styrelsen har under säsong, möten ca 1 gång per månad.

Styrelsen fördelar rollerna tillsammans och formas efter driv, tid och intresseområde. Kanske vill du driva kommande cuper, hitta sponsorer, samarbeta med kommun, förbund eller andra klubbar eller vara stöttepelare till våra ledare och spelare på och utanför plan.

 

Det finns också arbetsuppgifter som kan ligga utanför styrelsen ex.vis vård av hemsida, tillsyn av fiken, speaker på matcher samt hantering av föreningsdomare, nya som gamla. Det finns uppdrag av olika storlekar så tveka inte med att höra av dig. Ingen insats är för liten.

 

Du kan också nominera en person i ditt nätverk som du vet skulle passa perfekt för uppdraget.

Styrelseledamöter väljs på årsmötet i juni 2022.

 

Välkommen att höra av dig till oss i valberedningen

 

Anna Westling                                          Louise Vegelius

anna.westling@skola.kungalv.se            louisevegelius@gmail.com 

0763 402633                                            0706 714240

Tuff första match i kvalet till Allsvenskan för våra Herrar
2022-03-19 15:59
Bild: Innebandy.tv: Skoghalls IBK

Kvalmatch 1 (av 3) till Allsvenskan

Våra herrars första bortamatch i kvalet till Allsvenskan slutade tyvärr i en förlust med 7-3. Kvalet som spelas i bäst av tre matcher, innebär att Kungälv måste vinna sin hemmamatch nu på Torsdag den 24/3 klockan 19:00 i Mimershallen.

 

Man ur Huse

Ta med familjen, laget, kompisarna och föräldrarna ner till Mimershallen nu på Torsdag så klappar vi hem grabbarna till en hemmavinst.

 

Matchreferat

Efter en bra första period (1-1) på bortaplan i Karlstad mot Skoghalls IBK så rann det iväg i andra perioden till Skoghalls fördel. Kungälv lyckas reducera till 3-2 med 5 minuter kvar av andra perioden, men Skoghall lyckas diagonalspela igenom kungälvsförsvaret till 4-2 två och en halv minut före den andra periodpausen.

I tredje perioden går Skoghall ifrån och spelar övertygande innebandy, och Kungälv får jaga i egen zon. 5-2 målet kommer efter 19 sekunder in i tredje perioden och tar Kungälv lite på sängkanten. Efter en timeout 15:21 in i tredje perioden lyckas Linus Svahn reducera till 6-3 kort därefter när vi tar ut den storspelande Johan Svensson i målet, men det räcker tyvärr inte till då vi får 7-3 emot oss i tom bur och matchen avgår till Skoghalls fördel.

 

Kungälvs mål gjordes av:

 

Period/Tid Ställning Mål Assist Lag
P1 08:53 1 - 1 87. Oscar Liberg 19. Hannes Andersson IBK Kungälv
P2 14:36 3 - 2 87. Oscar Liberg 19. Hannes Andersson IBK Kungälv
P3 15:32 6 - 3 66. Linus Svahn 24. Andreas Nordh IBK Kungälv
Välkomna på sista seriematcherna i Mimershallen för D1&H1
2022-03-13 11:48

Idag spelar våra Damer och Herrar sina sista seriematcher i Mimershallen.

Damerna möter Guldhedens IK 13:30 och Herrarna tar emot Fristads GoIF grabbar 16:30.

 

Hjälp oss fylla läktarna idag, då allt överskott går till Rädda Barnens insamlingskampanj till Ukraina.

Välkomna till Mimershallen!

 

Damernas match sänder vi i Svensk InnebandyApp och Herrarnas match sänder vi på Innebandy.tv på denna länken: https://www.staylive.io/innebandytv/livestream?id=s-ibk-kungalv-vs-fristad-goif-herrar-div1-bn86q9 

GRATTIS H1 Kvalklara till Allsvenskan!
2022-02-27 12:43

I går 26/2 spelade våra H1-herrar borta mot Skoghall.

Efter en svängig match med många fina mål så stod det 8-8 när slutsignalen gick. Tyvärr så tog Skoghall extrapoängen en bit in i förlängningen. Det innebär ändå att våra herrar är klara för första kvalrundan upp till Allsvenskan vilket är väldigt roligt. 

Vilka vi kommer möta avgörs under kommande veckor.   

 

I dag spelar vi hemma mot Floda kl 15.00, vi hoppas så många som möjligt kommer ned till Mimers och hejar på våra killar. 

 

//Styrelsen

BLI MEDLEM
Våra matcher hittar du på vår Youtubekanal
Följ oss på gärna på Facebook
Nyheter från våra lag
Damjuniorer, 15/06 22:07 
Damjuniorer, 09/06 14:42 
SummerCamp, 07/06 21:44