Kallt om öronen? Hitta din mössa eller halsduk i IBK Kungälvs klubbshop :-)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Pojkar -11

Välkomna till P-11 i IBK Kungälv

Vi är ca 35 killar och 6 st ledare som ihop med förening, funktionärer, föräldrar, anhöriga och övriga försöker få till en så bra situation som bara möjligt för killarna i laget. 


PROVSPELA: Vill du provspela behöver du kontakta Joacim Olsson så sätter vi upp er på "prova-på-listan" vi hanterar INNAN Ni registrerar er som prova på via hemsidan. Ni skall känna er välkomna att höra av er vid intresse men det är högt tryck och extra viktigt under Covid-19 pandemin.
 
2020 & 2021 är speciella säsonger med situationen kring Covid-19. Vi gör vårat bästa för att normalisera situationen för killarna men med ödmjukhet att möta restriktioner med hög svansföring att lösa de svårigheter vi ställt inför. 
 
Tänker ni på något så välkomna höra av er!

/ Ledarna 
Höstterminen startar upp
2021-08-26 21:07

Den 4 september som kalendern visar startar vi träna igen med P11. Det är fortfarande pandemi och vi önskar förståelse för att vi inte kan vara helt öppna med intaget av nya killar. 

Alla nya killar som vill vara med behöver anmäla detta till en ledare som behöver ge klartecken och hantera väntelista. Kolla under truppen för kontaktuppgfter. 

 

Det finns en kö för att prova på att träna med laget. 

 

Tisdagar är en kompromiss och vi har 1 h 15 min träning, så där är det viktigt vara i tid och klar gå på planen 1745. 

 

Lördagar har vi kvar tiden från förra året. 

 

Väl mött!. 

 

/ Ledarna

 

Vi rundar av säsongen...
2021-04-21 20:54

Från tränarhåll meddelar vi att det e internmatch den 8 maj och vi kör vidare på onsdagar hela maj . Se mail från tränarana. 

Vi startar upp med träningar igen
2021-02-28 17:50

Efter ett uppehåll på 2 månader har det sedan en tid tillbaka varit tillåtet för P11 i IBK Kungälv att bedriva träning. Efter funderingar för och emot vill vi försöka ta starta upp träningen igen för de som känner att de vill delta nu på onsdag den 3:e mars. Alla nu aktiva har fått ett mail om detta. 

 

Ev nya spelare MÅSTE kontakta ledare. 

 

Det finns massor av restriktioner generellt i samhället och viktigast är egna sjukdomstecken och familjekarantän. En träning för en 10- åring kan aldrig vara viktigare än risken att smitta andra genom att inte följa de restriktioner som finns. 

 
Bingolotter till uppesittarkvällen
2020-11-18 07:34

2 st bingolotter till 23 december.

 

Som vi tidigare informerat om så ska varje barn sälja två uppesittarkväll bingolotter. Pris 100 kr styck.

 

Vi tränare skulle uppskatta om så många föräldrar som möjligt kan hämta dessa imorgon i samband med träningen.

 

Joakim Grissle kommer finnas på plats 16.30-17.00och 17.45-18.15 imorgon onsdag. Troligen på utsidan någonstans för att göra det så coronasäkert som möjligt.

 

Så 200 kr ska swishas i samband med hämtningen av lotterna. 

 

Det är fritt val om man vill sälja eller ”dutta” själv.

 

För att detta ska funka så smidigt som möjligt vore den kanon om många dyker upp imorgon. För er som inte kan komma så kommer en ny chans på lördag. Vi förstår att det är kort varsel så det funkar lika bra på lördag, om det passar bättre.

 

Hälsningar ledarna”.

Äntligen igång med innebandyn
2020-09-07 19:15
Klubbor som ligger slängda i en hög på innebandyplanen
ÄNTLIGEN är det igång igen med träningarna i innebandyn. Det var ett väldigt kärt återseende av alla killarna. Om en månad har vi dessutom ett matchschema som killarna kommer få fylla lagen i. Vi skall försöka få ihop ett föräldramöte, samla till dess ihop era frågor och delge de till oss ledare så försöker vi besvara de efterhad. 


Onsdagsträningarna:

Vi kommer samlas till träningarna i Munkegärdeshallen kl 1645-1650 och  troligtvis kommer vi behöva sätta upp sargen då. Från kl 1700 hoppas vi vara igång med träningen och sedan köra på ända till 1800. Vi vet att det krockar med fotbollen i framförallt Ytterby IS. Hoppas de killarna som spelar fotboll ibland väljer innebandyn trots att det krockar. När pool-spelet i fotbollen slutar drar matcherna igång i innebandy. 


Lördagsträningarna:

På lördagar samlas vi i anvisat omklädningsrum. När vi stämt av med föregående lag kommer vi smyga in i ett av hörnen och sedan när föregående lag avslutat sitt pass låter vi de ha fri lejd ur hallen. Minimal trängsel med andra ord. 

Vi kommer som information att börja innan samlingen med att killarna själva hittar en lagkamrat och gör 100 passningar sinsemellan innan vi kör uppropet. Detta för det blir mer systematiska bollkontakter och mindre risk för skador vid situationer framför mål. 


Seriespel i innebandy

Vi har satt tre lag från P11 (blå, vit & svart) i seriespel under hösten 2020. Preliminärt så är det planerat matcher men vi återkommer när det är definitivt. Vi har valt att dela in killarna inom P11 i tre lag och ni skall veta vilka matcher som er pojk skall ha huvudfokus på. Efter 3-4 matcher (från och med 17 november) byter Er kille lag för att inte skapa statiska subgrupper inom laget men samtidigt ge era familjer en chans planera för allas bästa. 

Det kommer bli en del att killarna behöver gästspela i de andra två lagen inom P11 och vi kommer kanske till och med kommer behöva låna in både P10 och P12 att matchas med våra killar om behovet finns. Exakta former för detta återkommer vi med.  Ni kommer få veta så snart vi vet att matchtiderna är definitiva från innebandyförbundet. Det är ny spelform i år och vi behöver träna på att vara fem utespelare på planen under matcherna som kommer vara 2 x 20 minuter
Är det någon förälder som vet hur det kan fungera filma matcher om vi nu inte kan ha publik så fler kan få se matchen…


Covid-19:
Vi försöker fortsätta vara noggranna för att följa de riktlinjer som finns. Ni som föräldrar har ett stort ansvar att vara delaktiga för att minska trängsel i entréer i samband med hämtning och lämning. Vi försöker undvika att blanda de olika lagen i samband med byte av lag i träningshallen. Det kan innebära vi tar vägen genom omklädningsrummet. Var uppmärksamma och försök vara så följsamma som möjligt till de instruktioner ledarna försöker ge. I övrigt är det som vanligt att vid symtom på sjukdom stannar medlemmen hemma. Vi spritar målvaktsmaskerna mellan träning och byter ej heller målvakt vid träning och match (som en regel). Spelare som har profilkläder från klubben får gärna ha dessa på sig så slipper vi kanske använda västar i samma omfattning. 


Hugg gärna oss ledare när det infinner sig frågor.  Som vi skrev ovan, vi planerar för ett föräldramöte i någon form via samling utomhus etc. 


/ Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen