SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Pojkar -14/15 Innebandyskola Kastellegårdsskolan

Innebandyskolan Pojkar födda 14/15 i Kastellegårdsskolan
Hej och välkommen till Innebandyskolan i IBK Kungälv.
 
Första träningen kommer att ske söndag 12/9 mellan kl: 09:45-11:00
 
Ta gärna med egna innebandyglasögon, klubba och vattenflaska. Det finns en begränsad mängd glasögon och klubbor att låna på plats.
 
Anmälan till INNEBANDYSKOLAN
Anmäl ert intresse till innebandyskolan 2021 genom att klicka längst upp till vänster på "Hem", och sen leta upp knappen "BLI MEDLEM" och klicka där. Välj "Innebandyskolan Kastellegårdsskolan" i dropdownmenyn och fyll i er mailaddress.
 
Printa gärna en lapp och häng upp i skolorna och på fritids, eller dela på sociala media. Materialet ligger under fliken "Dokument"
//Ledarna
Vi välkomnar nya spelare från den 12/9
2021-08-29 12:35

Välkomna att starta upp Innebandyskolan med oss i IBK Kungälv.

Hjälp oss att sprida våra videoklipp på sociala media och häng gärna upp Affischer i Förskolor och skolor. Håll utkik här på hemsidan för material att printa och hänga upp.

 

Med vänlig hälsning, Ungdomsledaransvarig Angelica och Rickard

Dela o häng upp i Förskoleklasser och på skolorna
2021-05-09 22:45

Ladda ner pdf-filen med flyern och printa/häng upp på förskolorna/skolorna så vi får in fler glada innebandyspelare till hösten!

 

Ladda ner och dela från Dokument-fliken på IBS-hemsidan!

Annonsering » IBS_IBKK_höststart-21_small.pdf

Avslutning med föräldramatch
2019-04-10 08:10
Hej! Påminner alla om säsongens sista träning på söndag! Som seden bjuder spelar vi match mellan barnen och föräldrarna. Föräldrar tar med egen klubba. Efteråt firar vi barnens seger med lite kaka och saft. Träningen startar som vanligt kl 09.00. /Ledarna
Information från ledarna
2019-03-26 06:12
Hej!
På onsdag 27/3 är det ingen träning för 11:orna då alla ledarna är upptagna på annat håll. Kommande söndag(31/3) och söndagen därpå (7/4) är det dock träning som vanligt och då är det också hela gänget som vanligt (födda -11, -12 & -13).
Söndagen den 14 April planerar vi att hålla sista träningen för säsongen och det blir med match mellan barn och föräldrar i någon form. Det blir också sista träningen med alla tre åldersgrupperna tillsammans - till hösten startar grabbarna födda 2011 upp som eget lag för första gången. Som en tjuvstart inför det nya så kommer -11:orna spela match tillsammans med -11:orna som tillhör gruppen som spelar i Munkegärdeshallen. Detta kommer att äga rum söndagen efter påsk, alltså den 28:e April.
För -12 och -13killarna (och säkert några födda -14 också) så väntar innebandyskolan i höst och kanske lyckas klubben denna gång med ambitionen man hade redan i höstas. Det innebär i så fall att uppstarten av säsongen äger rum i Mimershallen någon gång augusti-september där alla testar att spela ett par tillfällen och sen fortsätter man i antingen Kastellegårdshallen eller i Munkegärdeshallen beroende på vilken man tycker passar bäst. Mer information kommer när det närmar sig, håll ett öga på hemsidan. Det var allt för denna gång, syns på söndag!
/Ledarna
Ingen träning för -11:orna imorgon, onsdag!
2019-03-05 18:34
Hej! Här kommer en påminnelse om att det inte är någon träning för pojkar födda 2011 i morgon, onsdag vecka 10! Nya tag för alla på söndag igen! /Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen