Kan du inte vänta till KickOffen den 25 Augusti? Köp ditt innebandymaterial här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv

Info från Valberedningen inför årliga medlemsmötet
2024-05-08 23:48

Är du driven och älskar innebandy?

 

Tycker du om att förbättra och hjälpa till?

 

Vill du vara med och utveckla IBK Kungälv som förening?

 

Eller vet du vem som skulle passa perfekt som styrelsemedlem?!

 

Vi börjar närma oss föreningens årsmöte vilket infaller i mitten av juni och då är det dags att välja styrelsemedlemmar för det kommande året.

 

Styrelsens löpande arbetsuppgifter är många. Utöver detta så pågår ett ständigt arbete med att utveckla föreningen framåt gällande tillväxt, värderingar samt barn/ungdomsverksamheten.

 

För att vår förening skall fungera behöver vi eldsjälar som ni ledare/tränare/spelare i lagen men också personer som kan stötta föreningens arbete framåt. Vi i valberedningen behöver hjälp av er medlemmar att hitta fler eldsjälar till styrelsen för att hjälpa till med detta. Inför kommande verksamhetsperiod så behöver vi 2-4 personer som brinner för innebandyn i Kungälv och vill hjälpa vår förening i form av nya styrelsemedlemmar.

 

Valberedningen söker unga, gamla, spelare, ledare, föräldrar eller engagerade supportrar, du behöver inte ha spelat innebandy eller varit ledare. Inga kunskaper eller erfarenheter är för små om du har engagemanget och glädjen att vilja påverka. Det finns uppdrag av olika storlekar så tveka inte med att höra av dig. Ingen insats är för liten.

Så du som är grym på fikaplanering, stjärna på information/kommunikation i digital miljö, älskar cuper eller vill vårda våra domare, gärna du som är spelare i våra seniorlag eller du som bara har ett hjärta som brinner för IBK Kungälv: hör av dig till oss i valberedningen omgående.

 

Styrelsen består i dagsläget av 6 styrelseledamöter och 8 medhjälpande suppleanter.

 

Som ledamot sitter du vald på 2 år och som suppleant 1 år. Vi har i dagsläget 6 ledamöter (enligt stadgarna) och 8 suppleanter.

  • 3 ledamöters mandatperiod avslutas varje år och kan ställas för omval/nyval.
  • Samtliga suppleanters mandatperiod avslutas varje år och ställs till förfogande för omval/nyval.

Följande ledamöters mandatperiod löper ut i juni 2024: Susanne Toft, Anna Engholm och Tobias Andersson. Alla 3 ställer sig till valberedningens förfogande för omval. Patrik Gustafsson, Malin Schramek och Anders Vegelius har 1 år kvar på perioden.

 

Följande suppleanter ställer sig till förfogande för omval: Rickard Brisshäll, Malin Båstedt och Dan Bäck.

 

Våra otroliga trotjänare Birgitta Emanuelsson, Gessica Jonasson och Ola Björkdahl, har varit med sedan IBK Kungälvs födelse. De väljer nu att inte förlänga sitt uppdrag och valberedningen är djupt tacksamma för den tid och engagemang de har givit klubben under åren.

 

Valberedningen tackar även Niklas Nääs och Marcus Arfvidsson för deras insats i föreningen som suppleanter men de väljer att ställa sina platser till förfogande för nya kandidater inför kommande år.

 

Valberedningen behöver er hjälp så tveka inte att höra av er!

 

Angelica Almqvist angelica.almqvist@ibkkungalv.se             

Louise Vegelius  louisevegelius@gmail.com

Martin Gustafsson martingustafsson19@gmail.com

 


Nyhetsarkiv
Nya Partnererbjudanden2022-12-16 08:00
IBIS ligger nere2022-12-03 11:43
Föreningsinformation2020-09-04 14:49
Bingolottos Julkalendrar2018-11-07 21:36
Vi har fått nog!2018-10-12 22:45
VIKTIGT! 2018-09-03 12:32
Newbody och Spicy Dream2018-05-17 19:17