IBK Kungälv
Herrar Division 1

Förlust mot ett effektivt Hovås
2018-12-03 09:08
Efter vinster mot toppkonkurenterrenterna så var det dags för match mot nykomlingen Hovås. Inför matchen kändes det riktigt avslappnat och stämningen va på topp, men när matchen började så var det bara ett lag på banan. Hovås visade att inställning slår klass alla dagar i veckan och i första perioden vinner vi inte en enda närkamp och ligger under med 2-4. I andra ändrar vi om lite och börjar äta oss ikapp men Hovås har turen med sig i denna matchen och varje gång vi närmar oss så gör dom mål på alla möjliga olika sätt och inför tredje så leder som med 4-7.
I tredje perioden tar vi över totalt och efter 16 minuter så är vi ikapp och förbi och känslan är att nu är det klart att vi vinner denna matchen. Tyvärr så slappnade alla av för tidigt och Hovås kvitterar bara 11 sekunder senare och ytterligare 1 minut senare tar dom ledningen igen. Vi chansar och tar ut keepern men tyvärr så petar Hovås in 2 mål till i öppen kasse...
Vi förlorar idag och det känns såklart riktigt illa, men vi tar med oss läxorna vi lär oss och skall ta revansch nästa vecka mot Guldheden.