Kan du inte vänta till KickOffen den 25 Augusti? Köp ditt innebandymaterial här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Herrar Division 1

Uppdatering och dags för match igen!
2018-11-09 08:58
Så ja nu är vi tillbaka igen! Efter lite sjukdomar så är det dags för en uppdatering här på hemsidan igen. Vi har spelat 3 matcher sen vi senast skrev något här och vi gör en kort sammanfattning. Första matchen spelade borta mot Burås och där stod vi för en kavalkad av missade chanser samtidigt som Burås var vassa och satte sina chanser. Detta resulterade i en sur 4-6 förlust. Men vi tog snabbt nya tag och i matchen efter så ställdes vi mot nykomlingarna Torslanda och här hälsar vi dom välkomna till div2 med en rejäl överkörning där siffrorna slutar 11-3 till Kungälv. I den senaste matchen så ställdes vi mot serieledarna Landvetter i deras nya fina hall. Detta kändes på förhand som en riktigt svår match men vi spänner verkligen musklerna och även här slutar det med en överkörning. Slutresultat 4-11 och vi ger Landvetter deras första förlust för säsongen. Vi har under dessa 3 matcher stundtals spelat riktigt fin och rolig innebandy och det är roligt när det ger utdelning! 
Nu är det alltså dags för match igen och det är förväntade topplaget Backadalen som kommer på besök i Mimers. Vi känner oss riktigt redo för utmaningen och om vi spelar på topp är vi riktigt svårstoppade. 
Vi har efter 5 matcher gjort hela 44 mål vilket är bäst i serien och Backadalen har gjort 38 vilket är näst bäst i serien så det finns alla förutsättningar för en målrik och rolig match! 
Vi hoppas att så många som möjligt kan komma ner och hjälpa oss till seger! Matchen börjar 11.30 på lördag i Mimers. Välkomna då!