Kan du inte vänta till KickOffen den 25 Augusti? Köp ditt innebandymaterial här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Herrar Division 1

Serieledning!
2018-10-09 10:16
Dags för hemmadebut och det va Partille som kom på besök. Partille som förra säsongen ramlade ur div1, men av det laget ser man inte mycket av längre. 
Partille kom med 9 utespelare och glömde skriva upp en kille på protokollet så efter halva matchen fick den stackarn rött kort och så va dom bara 8 kvar...
Det vi var lite rädda för var att vi skulle underskatta dom när vi såg deras laguppställning, men redan efter 3 minuter så leder vi med 2-0. Målkalaset fortsätter och tillslut vinner vi med 12-3. Vi släpper även denna matchen enbart in 1 mål i 5 mot 5 så försvarsspelet börjar se riktigt fint ut! Riktigt gött att målen trillade in framåt oxå och att vi fick igång lite poängspelare. Bäst för dagen var Tobias Nordfors, Linus Hjerpe och Martin Jellvert Börjesson. 
Det var oxå riktig kul att se så många i publiken och vi hoppas så klart att alla kommer nästa match oxå!
På lördag är det dags för seriefinal då vi åker till Svingeln och tar oss an Burås som precis som vi vunnit sina inledande matcher.