Kan du inte vänta till KickOffen den 25 Augusti? Köp ditt innebandymaterial här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Herrar Division 1

Tung förlust i Stenungsund.
2018-08-23 08:53
Vi fick en uppvisning i fart, bollkontroll och passningskvalitet. Stenungsund ägde matchen från start till slutsignal. Första perioden blir vi rejält utspelade, men efter lite snack i pausen så ser det lite bättre ut för oss då vi jobbar bättre med klubborna och lyckas stänga deras diagonalpassninger genom våran zoon. Vi dubblar där vi vill men går inte in 100% i närkamperna och när motståndarna gör det så är det oftast dom som kommer ut med bollen under kontroll. När vi väl lyckas bryta bollen där vi vill och ställa om så kommer ofta passningen lite fel och chansen rinner ut i sanden. Men vi deppar inte ihop över detta utan tar med oss läxan att vi måste göra jobbet till 100% och att vi måste ha fullt fokus på det vi ska göra. Gör vi det så är jag övertygad om att vi vinner på lördag då vi får besök av Vetlanda. Vi gratulerar Stenungsund och önskar dom lycka till i serien. 
Nästa match är som sagt på lördag 16.30 i Mimershallen då Vetlanda kommer och gästar oss. Hoppas att så många som möjligt kommer ner till hallen och hejar fram oss till våran första seger.