Kallt om öronen? Hitta din mössa eller halsduk i IBK Kungälvs klubbshop :-)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Flickor -08/09

Välkomna till oss i Flickor -08/09
Utvecklingsläger 2020 (Foto: Rickard Brisshäll)

Hej

Detta tjejgäng är en samling ungdomar födda -08/09. Tränar gör vi under säsongen 2021/2022 i Mimershallen i Kungälv. Matchspel sker i serien för Röd nivå inom Västsveska Innebandyförbundet, där vi har 2st lag anmälda i Röda serien. 

 

För tillfället så har vi en stor trupp med spelare och ledare i hallarna och har därför beslutat att för tillfället inte ta in några fler nya spelare i truppen. Detta kan komma att ändras framöver, så är du intresserad av att vara med, så kan vi sätta upp er på en intresselista. Kontakta Anders Vegelius eller Rickard Brisshäll så hjälper vi er med det.

 

Vi tränar på nedan dagar och tider:

Måndagar 18:30-20:30 Mimers B-Hall

Torsdagar 16:15-18:00 Mimers A-Hall

 

Vill du komma i kontakt med någon av oss ledare så kika in under fliken "Truppen"

Fullt (ös) i hallen
2020-11-13 12:39
Hejsan!

Vi har efter uppstarten i höstas haft ett tillskott på några spelare i truppen vilket är en fantastisk ynnest men också utmanande för oss ledare, men även för tjejerna i truppen. 

Vi ledare har pratat ihop oss under ett flertal veckor nu och gemensamt beslutat att vi tills vidare inför ett stopp för att ta in fler spelare i truppen, då vi har svårt att få till vettiga träningar med kvalitet och samtidigt hinna ge individuell feedback på träningstiden.
Vi hoppas på er förståelse, och vill samtidigt vara så transparenta som möjligt med vårt beslut och bakomliggande orsaker.
Har ni frågor eller vill prata med oss, så slå en signal till någon av oss ledare så kan vi förklara mer i detalj.

//Ledarna
Covid-19 och F08/09
2020-10-30 10:33

Vi har nu i F08/09 gruppen nåtts av ny information kring förhållningsregler kring Covid-19 och att vi återigen tyvärr behöver begränsa vår verksamhet i hallarna.


Nedan är kommunicerat av Västsvenska Innebandyförbundet och Svenska Innebandyförbundet


  • Alla matcher är uppskjutna från och med 29/10=> minst 19/11 för alla lag i föreningen.
  • Träning är tillåten för spelare födda 2005 eller yngre. (Detta ger att vi kommer tillsvidare att träna som vanligt i F08/09. Om ändringar runt detta så återkommer vi i ämnet.)
  • SISU har skapat denna PDF-filen med allmänna råd kring hur ni ska agera om det konstateras smitta i träningsgruppen.

Precis som tidigare meddelats gäller de tidigare kommunicerade rutinerna för träning i hall. Håll avstånden, dela inte vattenflaskor, byt om hemma, och vistas så kort tid som möjligt i hallarna.


För direkt information från Västsvenska Innebandyförbundet:

https://www.innebandy.se/vastsvenska/


https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/


IBK Kungälvs lokala riktlinjer med anledning av Covid-19 är  upplagda under "Dokument" -> "Riktlinjer för träningar, matcher och cuper". IBK Kungälvs lokala riktlinjer gällande Covid_ver3.pdf »

Samtliga ledare, spelare och vårdnadshavare uppmanas att läsa och ta del och följa råden i aktuell information.
Tips: MedlemsAppen SportAdmin
2020-07-02 19:51
Hejsan!
Ett tips är att ladda ner Appen "SportAdmin MedlemsApp". Där finns ditt medlemskort, kontaktuppgifter till ledare och dina lagkamrater samt alla dina träningar och matcher.

//Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen