Födelsedag i antågande? Hitta de personliga presenterna på IBK Kungälvs klubbshop :-)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv

Bli medlem i IBK Kungälv
BLI MEDLEM
Med anledning av Covid-19!

Uppdaterat: 2021-03-03 kl: 21:15

 

Västsvenska meddelade 2021-03-01 att samtliga serier  på röda (hela) och blåa nivåerna avslutas för säsongen. 

Ingen upp- eller nedflyttning kommer att ske från serierna inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet. (https://www.innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/sasongen-20-21-avslutas-for-samtliga-serier-i-distriktet/

 

Tidigare har även kommunicerats: 

 

2021-02-26 meddelar Svenska innebandyförbundet att de har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer. 

Information finns att läsa: https://www.innebandy.se/inlagg/lista/sasongen-avslutas-for-flera-serier/

 

Efter pressträff den 2021-02-24 meddelar regeringen och FHM att de drar tillbaka vissa lättnader i tidigare restriktioner. Vilket innebär att ingen form av matchspel (enstaka matcher och träningsmatcher) får förekomma. (https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/februari/fler-atgarder-for-att-minska-smittspridningen/)

 

Västsvenska innebandyförbundet meddelade 2021-02-25 att samtliga enstaka matcher och träningsmatcher som ligger planerade fr.o.m 2021-02-25 och framåt ska ställas in omgående. 

 

Information från Västsvenska IBF: https://www.innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/enstaka-matcher-pa-hela-rod-och-bla-niva-stalls-in-omgaende/ 

 

Efter beslut från pressträff den 2021-02-05 är det nu möjligt för barn och ungdomar födda 2002 och yngre att träna.
Efter regeringens förlängda restriktioner till kommuner om att hålla icke nödvändig verksamhet stängd kommer flera verksamheter inom idrott och fritid fortsatt vara stängda i Kungälvs kommun. Undantaget är idrotts- och fritidsaktiviteter som nu öppnar även för 16–19-åringar.

  • Idrottsanläggningar inomhus öppnar för organiserad föreningsverksamhet för barn och unga födda 2002 och yngre.

Information från Kungälvs kommun: https://www.kungalv.se/kommun--politik/nyheter/idrottshallar-och-fritidsgardar-oppnar-for-aldre-ungdomar/?fbclid=IwAR0p9OorogSQuPkXgqHmA2VTzk0xJpuXOQZDG9WNAJ5rLKGyzVFg08q8DXc

 

Senaste information från Västsvenska IBF: https://www.innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/traning-och-matchspel-for-2002-och-yngre/

 

Nedan information är äldre än den 18/12 2020, och vi väntar nu på uppdaterad kommunikation från RF och Svenska Innebandyförbundet om beslut kring uppstart av seriespel för ungdomslagen.

 

Tidigare kommunicerat av Västsvenska Innebandyförbundet och Svenska Innebandyförbundet:


  • Gällande serier administrerade av Svenska Innebandyförbundet så gäller tidigare beslut för lag tillhörighet i serierna JAS, H1 och Allsvenskan dam skjuts upp t.o.m. den 30 november. 
  • Träning är inte heller tillåten inomhus i våra hallar för spelare födda 2004 eller äldre.
  • Träning är tillåten för spelare födda 2005 eller yngre.
  • Lag som har blandade spelare födda 2004/2005 får endast träna med de som är födda 2005 och yngre.
  • Ingen sammanslagning av träningsgrupper yngre än 2005 får ske.
  • Föreningen uppmuntrar till fortsatt träning utomhus med bibehållet avstånd och omtanke med varandra. Fortsätt ha kul tillsammans!
  • SISU har skapat denna PDF-filen med allmänna råd kring hur ni ska agera om det konstateras smitta i träningsgruppen.

Precis som tidigare meddelats gäller de tidigare kommunicerade rutinerna för träning i hall. Håll avstånden, dela inte vattenflaskor, byt om hemma, och vistas så kort tid som möjligt i hallarna.

 

Styrelsen bevakar löpande rapporteringen och rekommendationerna från Svenska och Västsvenska Innebandyförbundet och uppdaterar hemsidan med aktuell information. Nya besked kan komma med kort varsel.

Vi kommer uppdatera er med information kring Covid-19´s påverkan på vår verksamhet här på http://ibkkungalv.se samt på http://www.facebook.com/IBKKungalv

 

För direkt information från Västsvenska Innebandyförbundet:

https://www.innebandy.se/vastsvenska/

 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/november/forlangda-lokala-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

 

Svenska Innebandyförbundet har med anledning av coronaviruset fått frågor från föreningar och ledare/tränare kring rekommendationer om träning, matcher och resor. Svenska Innebandyförbundet är inte en kunskapsorganisation i detta område, utan de hänvisar vidare till UD, WHO och Folkhälsomyndigheten.
De har publicerat rekommendationer och riktlinjer avseende cuper, träningar och träningsmatcher som vi som förening ska följa. 
Länkar till dessa finner ni här: 
Vi har även lagt upp dessa dokument under fliken "Dokument" -> "Riktlinjer för träningar, matcher och cuper". 
 
IBK Kungälvs lokala riktlinjer med anledning av Covid-19 är  upplagda under "Dokument" -> "Riktlinjer för träningar, matcher och cuper". IBK Kungälvs lokala riktlinjer gällande Covid_ver3.pdf »
 
Samtliga ledare, spelare och vårdnadshavare uppmanas att läsa och ta del och följa råden i aktuell information.
Anmälan till SummerCamp öppnar 24/6 13:00
2021-06-23 23:23

Vi har nu äntligen lanserat vår nya bokningssida för SummerCamp 2021.

Vi släpper på bokningarna 24/6 13:00 på http://boka.ibkkungalv.se

 

Välkomna med din anmälan till sommarlovets bästa innebandyvecka!

Mer info om SummerCamp hittar ni på http://summercamp.ibkkungalv.se

 

//Ledarna SummerCamp

Välkommen till IBK Kungälvs Årsmöte 2021 15/6 19:00
2021-05-23 22:34

Den 15 Juni 19:00-20:30 bjuder vi in dej medlem till vårt ordinarie årsmöte.

 

Kallelse och Dagordning finns inlagd under fliken Dokument, men även länkad här:

 

På årsmötet bestämmer vi tillsammans hur vi ska driva föreningen ihop inför kommande år, och är din chans att påverka och komma med förslag på förändringar.

Har du förslag till stämman, som du vill få igenom? Maila dina förslag till styrelsen(at)ibkkungalv.se senast en vecka före mötet. 

 

I år kör vi mötet helt digitalt genom Microsoft Teams, så ladda ner Appen redan nu om du inte har den.

 

Välkomna önskar Styrelsen -20/-21

Summercamp 2021 planeras till vecka 32
2021-05-18 21:17

Innebandysugna ungdomar, SE HIT!

 

Även i år ser vi fram emot att anordna sommarens efterlängtade innebandykick-off. Boka redan nu in vecka 32 för IBK Kungälvs Summercamp. Förra året arrangerades Summercamp i två hallar, en succé som vi gärna fortsätter med även i år.

 

Vi följer utvecklingen som sker i samband med pandemin och kommer vidta åtgärder för att kunna genomföra Summercamp på ett säkert sätt.

 

Inom kort kommer vi att öppna anmälan till Summercamp 2021 här på hemsidan. 

 

Välkomna!

Säsongen 20-21 avslutas för samtliga serier i distriktet.
2021-03-03 21:12

Information från Västsvenska!

Efter att Svenska innebandyförbundet och distrikten beslutat att avsluta Allsvenskan dam och herr div.1 och att även distriktsförbunden avslutar sina seniorserier har Västsvenskas TK även beslutat att avsluta samtliga serier på röda (hela) och blåa nivåerna.

Då Serierna avslutas för säsongen kommer ingen upp- eller nedflyttning från serierna ske inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet.

 

Mer information finns att läsa på:

https://www.innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/sasongen-20-21-avslutas-for-samtliga-serier-i-distriktet/


Västsvenska kommer att se över möjligheterna att erbjuda spel av enstaka matcher om restriktionerna lättar fram t.o.m. 30 April samt så kommer de också titta på att bjuda in till organiserat seriespel. Detta kommer vi i så fall skicka ut information om till er! 


Ta hand om er! 
Mvh Styrelsen 

Beslut angående enstaka matcher samt senior-nivå!
2021-02-26 18:23

Onsdag 24 februari meddelade FHM och regeringen att de drar tillbaka vissa lättnader i tidigare restriktioner, vilket innebär att ingen form av matchspel (enstaka matcher och träningsmatcher) får förekomma.

Det innebär att samtliga enstaka matcher och träningsmatcher som ligger planerade fr.o.m. 2021-02-25 och framåt ska ställas in omgående. 

Träning får fortgå för spelare födda 2002 och senare, om inte hallägare/kommun föreskriver annat. 

 

Fredag 26 februari meddelade Svenska Innebandyförbundet att de tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.

 

Information om enstaka matcher: https://www.innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/enstaka-matcher-pa-hela-rod-och-bla-niva-stalls-in-omgaende/

Information angående Svenska Innebandyförbundets beslut: https://www.innebandy.se/inlagg/lista/sasongen-avslutas-for-flera-serier/

Folkhälsomyndigheten 24 februari 2021: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/februari/fler-atgarder-for-att-minska-smittspridningen/

 

Uppdatering angående barn och ungdom inväntas fortfarande, och vi återkommer när mer information finns.

Ta hand om er! 

 

Mvh Styrelsen!

BLI MEDLEM
Våra matcher hittar du på vår Youtubekanal
Följ oss på gärna på Facebook
Nyheter från våra lag
SummerCamp, 23/06 22:36 
SummerCamp, 18/05 19:12 
Flickor 13/14 Innebandyskola Munkegärde, 09/05 22:48 
Pojkar 13/14 Innebandyskola Kastelle, 09/05 22:45 
Pojkar 13/14 Innebandyskola Munkegärde, 09/05 22:36