Säsongsstart! Hitta din nya utrustning i IBK Kungälvs klubbshop :-)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv

Bli medlem i IBK Kungälv
BLI MEDLEM
Med anledning av Covid-19!

Uppdaterat: 2021-08-09 kl: 05:00

 

Från 2021-06-01 infördes vissa lättnader och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten bland annat gäller nya deltagartak för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. När det gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer mindre läger och cuper inte längre att avrådas för barn och unga. Matcher och tävlingar även för vuxna tillåts utomhus. 

(https://www.kungalv.se/kommun--politik/nyheter/idrottshallar-och--anlaggningar-oppnar-for-alla-den-1-juni/

 

Precis som tidigare meddelats gäller de tidigare kommunicerade rutinerna för träning i hall. Håll avstånden, dela inte vattenflaskor, byt om hemma, och vistas så kort tid som möjligt i hallarna.

 

Styrelsen bevakar löpande rapporteringen och rekommendationerna från Svenska och Västsvenska Innebandyförbundet och uppdaterar hemsidan med aktuell information. Nya besked kan komma med kort varsel.

Vi kommer uppdatera er med information kring Covid-19´s påverkan på vår verksamhet här på http://ibkkungalv.se samt på http://www.facebook.com/IBKKungalv

 

Svenska Innebandyförbundet har med anledning av coronaviruset fått frågor från föreningar och ledare/tränare kring rekommendationer om träning, matcher och resor. Svenska Innebandyförbundet är inte en kunskapsorganisation i detta område, utan de hänvisar vidare till UD, WHO och Folkhälsomyndigheten.

De har publicerat rekommendationer och riktlinjer avseende cuper, träningar och träningsmatcher som vi som förening ska följa. 
Länkar till dessa finner ni här: 

 

 Vi har även lagt upp dokument under fliken "Dokument" -> "Riktlinjer för träningar, matcher och cuper". 

 
IBK Kungälvs lokala riktlinjer med anledning av Covid-19 är  upplagda under "Dokument" -> "Riktlinjer för träningar, matcher och cuper". IBK Kungälvs lokala riktlinjer gällande Covid_ver3.pdf »
 
Samtliga ledare, spelare och vårdnadshavare uppmanas att läsa och ta del och följa råden i aktuell information.
Herrar JAS vinner Fatpipe Invitational i Linköping
2021-09-11 18:45
Foto: Patrik Gustafsson

Grattis Killar!
Våra grabbar i JAS-laget har nu spelat hem vinsten mot IBK Lund i Linköping på Fatpipe Invitational. De vann sin Grupp B med +3 måls bättre målskillnad än tvåan IBK Lund, och tog sen hem finalmatchen mot samma grabbar här på Söndag eftermiddag.

 

Följ deras resultat här

IBK Kungälv Herr Div.1 vs Pixbo Herr SSL 7/9 19:00
2021-09-05 21:01
Hjärtligt välkomna till säsongens fetaste rivstart.
 
Våra herrar som normalt spelar i Div.1 tar emot Pixbos SSL grabbar som under Covid-säsongen 2020 petade in hela 187 mål. Grabbarna möts i en träningsmatch i Mimershallen och vi vill såklart få med oss publiken på läktarna!
 
Vi laddar upp för en riktigt kul kväll i Mimershallen. Matchstart 19:00.

På grund av Pandemi-restriktionerna så ber vi er att komma till hallen i god tid för att få er sittplats anvisad. Max antal på plats i hallen är satt till 150 sittande gäster. Kommer ni i sällskap så måste hela sällskapet gå in tillsammans.
 
Vi kommer köra Bollregn med fina priser från vår matchvärd Bilab i första periodpausen, så köp er boll/bollar redan i entrén. Pris: 20kr/boll och betalas via SWISH.
 
Entreavgift
Vuxna: 100kr
Barn -15 år: 50kr
Pensionärer: 50kr
Betalning sker i entrén via SWISH
 
 
Summercamp 2021 planeras till vecka 32
2021-05-18 21:17

Innebandysugna ungdomar, SE HIT!

 

Även i år ser vi fram emot att anordna sommarens efterlängtade innebandykick-off. Boka redan nu in vecka 32 för IBK Kungälvs Summercamp. Förra året arrangerades Summercamp i två hallar, en succé som vi gärna fortsätter med även i år.

 

Vi följer utvecklingen som sker i samband med pandemin och kommer vidta åtgärder för att kunna genomföra Summercamp på ett säkert sätt.

 

Inom kort kommer vi att öppna anmälan till Summercamp 2021 här på hemsidan. 

 

Välkomna!

Säsongen 20-21 avslutas för samtliga serier i distriktet.
2021-03-03 21:12

Information från Västsvenska!

Efter att Svenska innebandyförbundet och distrikten beslutat att avsluta Allsvenskan dam och herr div.1 och att även distriktsförbunden avslutar sina seniorserier har Västsvenskas TK även beslutat att avsluta samtliga serier på röda (hela) och blåa nivåerna.

Då Serierna avslutas för säsongen kommer ingen upp- eller nedflyttning från serierna ske inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet.

 

Mer information finns att läsa på:

https://www.innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/sasongen-20-21-avslutas-for-samtliga-serier-i-distriktet/


Västsvenska kommer att se över möjligheterna att erbjuda spel av enstaka matcher om restriktionerna lättar fram t.o.m. 30 April samt så kommer de också titta på att bjuda in till organiserat seriespel. Detta kommer vi i så fall skicka ut information om till er! 


Ta hand om er! 
Mvh Styrelsen 

BLI MEDLEM
Våra matcher hittar du på vår Youtubekanal
Följ oss på gärna på Facebook
Nyheter från våra lag
Pojkar 08 Munkegärde, 20/09 08:15 
Pojkar 08 Munkegärde, 14/09 08:09 
Damjuniorer, 11/09 21:17 
Damjuniorer, 11/09 21:15 
Damjuniorer, 10/09 08:50 
Pojkar 08 Munkegärde, 10/09 08:47