Tuff första match i kvalet till Allsvenskan för våra Herrar
2022-03-19 15:59
Bild: Innebandy.tv: Skoghalls IBK

Kvalmatch 1 (av 3) till Allsvenskan

Våra herrars första bortamatch i kvalet till Allsvenskan slutade tyvärr i en förlust med 7-3. Kvalet som spelas i bäst av tre matcher, innebär att Kungälv måste vinna sin hemmamatch nu på Torsdag den 24/3 klockan 19:00 i Mimershallen.

Man ur Huse

Ta med familjen, laget, kompisarna och föräldrarna ner till Mimershallen nu på Torsdag så klappar vi hem grabbarna till en hemmavinst.

Matchreferat

Efter en bra första period (1-1) på bortaplan i Karlstad mot Skoghalls IBK så rann det iväg i andra perioden till Skoghalls fördel. Kungälv lyckas reducera till 3-2 med 5 minuter kvar av andra perioden, men Skoghall lyckas diagonalspela igenom kungälvsförsvaret till 4-2 två och en halv minut före den andra periodpausen.

I tredje perioden går Skoghall ifrån och spelar övertygande innebandy, och Kungälv får jaga i egen zon. 5-2 målet kommer efter 19 sekunder in i tredje perioden och tar Kungälv lite på sängkanten. Efter en timeout 15:21 in i tredje perioden lyckas Linus Svahn reducera till 6-3 kort därefter när vi tar ut den storspelande Johan Svensson i målet, men det räcker tyvärr inte till då vi får 7-3 emot oss i tom bur och matchen avgår till Skoghalls fördel.