Beställ din utrustning eller kläder i IBK Kungälvs klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Flickor -08/09

Covid-19 och F08/09
2020-10-30 10:33

Vi har nu i F08/09 gruppen nåtts av ny information kring förhållningsregler kring Covid-19 och att vi återigen tyvärr behöver begränsa vår verksamhet i hallarna.


Nedan är kommunicerat av Västsvenska Innebandyförbundet och Svenska Innebandyförbundet


  • Alla matcher är uppskjutna från och med 29/10=> minst 19/11 för alla lag i föreningen.
  • Träning är tillåten för spelare födda 2005 eller yngre. (Detta ger att vi kommer tillsvidare att träna som vanligt i F08/09. Om ändringar runt detta så återkommer vi i ämnet.)
  • SISU har skapat denna PDF-filen med allmänna råd kring hur ni ska agera om det konstateras smitta i träningsgruppen.

Precis som tidigare meddelats gäller de tidigare kommunicerade rutinerna för träning i hall. Håll avstånden, dela inte vattenflaskor, byt om hemma, och vistas så kort tid som möjligt i hallarna.


För direkt information från Västsvenska Innebandyförbundet:

https://www.innebandy.se/vastsvenska/


https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/


IBK Kungälvs lokala riktlinjer med anledning av Covid-19 är  upplagda under "Dokument" -> "Riktlinjer för träningar, matcher och cuper". IBK Kungälvs lokala riktlinjer gällande Covid_ver3.pdf »

Samtliga ledare, spelare och vårdnadshavare uppmanas att läsa och ta del och följa råden i aktuell information.