Beställ din utrustning eller kläder i IBK Kungälvs klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Pojkar -15/16 Innebandyskola Kastellegårdsskolan

Information från ledarna
2019-03-26 06:12
Hej!
På onsdag 27/3 är det ingen träning för 11:orna då alla ledarna är upptagna på annat håll. Kommande söndag(31/3) och söndagen därpå (7/4) är det dock träning som vanligt och då är det också hela gänget som vanligt (födda -11, -12 & -13).
Söndagen den 14 April planerar vi att hålla sista träningen för säsongen och det blir med match mellan barn och föräldrar i någon form. Det blir också sista träningen med alla tre åldersgrupperna tillsammans - till hösten startar grabbarna födda 2011 upp som eget lag för första gången. Som en tjuvstart inför det nya så kommer -11:orna spela match tillsammans med -11:orna som tillhör gruppen som spelar i Munkegärdeshallen. Detta kommer att äga rum söndagen efter påsk, alltså den 28:e April.
För -12 och -13killarna (och säkert några födda -14 också) så väntar innebandyskolan i höst och kanske lyckas klubben denna gång med ambitionen man hade redan i höstas. Det innebär i så fall att uppstarten av säsongen äger rum i Mimershallen någon gång augusti-september där alla testar att spela ett par tillfällen och sen fortsätter man i antingen Kastellegårdshallen eller i Munkegärdeshallen beroende på vilken man tycker passar bäst. Mer information kommer när det närmar sig, håll ett öga på hemsidan. Det var allt för denna gång, syns på söndag!
/Ledarna