Kallt om öronen? Hitta din mössa eller halsduk i IBK Kungälvs klubbshop :-)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Pojkar -07

Nya covid-riktlinjer januari 2022
2022-01-10 21:03

Nya covid-restriktioner har annonserats på IBK Kungälvs hemsida. Vi ledare fick även nedan utskick med detaljerad information. (I mailet nedan hänvisas till ett bifogat dokument. Det finner ni på denna länk: https://www.ibkkungalv.se/docs/1028/25390/220104_IBK%20Kung%C3%A4lvs%20lokala%20riktlinjer%20g%C3%A4llande%20Covid(1).pdf 

(P07 dokument/Riktlinjer Covid)

 

På grund av begränsat antal i publiken skulle vi återigen vilja be om hjälp från er föräldrar att livesända matcherna så att fler ändå kan följa laget. Lathundar för hur man gör finns på IBK Kungälvs hemsida under Nyheter.

 

Inga nya restriktioner gällande träningar. Fortsatt gäller att stanna hemma om man inte känner sig frisk.

 

---------- Vidarebefordrat meddelande ---------
Från: IBK Kungälv <no_reply@utskick.sportadmin.se>
Datum: sön 9 jan. 2022 kl. 10:25
Ämne: Nya riktlinjer covid-19 gällande alla matcher!Hej,
Med anledning av de nya riktlinjerna för covid-19 så införs vaccinpass även på matcher i Kastellegårdshallen och Munkegärdehallen.
Antalet åskådare begränsas till 30 personer i respektive hall. Ingen publik på läktarna, alla ska anvisas sittplats.
Fiken hålls stängda tills vidare.

För Mimershallen gäller samma som tidigare med tillägget att alla ska anvisas sittplats och att utbudet i fiket begränsas till förpackade varor.

Utförligare information vad som gäller vid kontroll av vaccinpass mm finns i de lokala riktlinjerna. Uppdaterade riktlinjer finns på hemsidan och bifogas även utskicket.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

 

Från IBK Kungälvwww.sportadmin.se - Föreningens bästa vän