Kan du inte vänta till KickOffen den 25 Augusti? Köp ditt innebandymaterial här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Herrar Division 1

Storseger mot Guldheden!
2018-12-03 09:16
Efter förlusten senast så var vi riktigt revanschsugna och det märktes tydligt då vi satte ett rasande tempo i första perioden. Guldheden fick knappt låna bollen och vi skapade mängder med chanser. Efter första perioden så leder vi med 3-0 och det känns som att det lika gärna kunnat va 6-0. I andra perioden så tappar vi ganska mycket i spelet och börjar gnälla på domarna istället för att fokusera på vårat spel och Guldheden kan jämna ut spelet och får ha en del boll. Dom får oxå en hel del chanser och kan göra 3 mål mot en storspelande Ljungberg i kassen. I slutet av perioden börjar vi hitta tillbaka till vårat spel igen och kan göra ett par snabba mål och gå ifrån till 7-3.
. 3 mål gör vi i sista perioden och siffrorna visar 10-3 till oss när slutsignalen ljuder. 
Vi visar upp stor moral efter förlusten senast och spelar strålande i 2 perioder. Andra perioden är inte så lysande men man kan inte få allt och vi vinner trots allt med 10-3 Så vi är ändå riktig nöjda och får åka hem med 3 nya goa poäng. 
Nästa match är på söndag 17.15 och då åker vi till hemmaarenan och spelar bortamatch mot Romelanda. Äntligen dags för derby och vi hoppas att vi kan fylla upp Mimers till bristningsgränsen. 
Tack till alla som kom och hejade fram oss till seger! Vi syns på söndag!