Kan du inte vänta till KickOffen den 25 Augusti? Köp ditt innebandymaterial här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Kungälv
Herrjuniorer

Ny ledarstab för Herrjunior & JAS
2023-04-30 20:27
Saknas på bilden Marcus Holmström
Äntligen kan vi presentera nya Herrjuniorupplägget för Herrjunior, JAS & U16 lagen. 
 
JAS - Vi kommer försöka bygga ett slagkraftigt lag för framtiden. Ett generationsskifte kommer naturligt ske där vi skall bygga långsiktigt.  
 
Ny Huvudtränare blir Daniel Claesson som hämtas in från Ale IBF. Daniel är en tränare som har en stor kravbild på spelarna vilket gör att fart, fokus & kvalitet kommer stå högt på agendan. 
Intervju med Daniels tankar & upplägg kommer lite senare under våren. 
 
Kvar med det Administrativa arbetet för JAS & HJ kommer Henrik Högstedt ansvara. Närvaro, statistik, kallelser, bokningar mm  Samt sköta det vardagliga.
 
Herrjuniorerna kommer få en större spelartrupp när -07 killarna träder upp i Juniorverksamheten. Viktigt är att få med oss alla killar så länge som möjligt. 
 
Här kommer antal lag i seriesystemet anmälas efter hur stor denna HJ trupp blir när den allt är klart. Alla killar kommer få ett personligt samtal inför säsongen där de utifrån sin egen situation får berätta om sin egen utveckling & satsning i klubben. 
 
Ledarstaben för HJ arbetas det med i skrivande stund. Huvudtränare är inte signad & klar ännu. Under arbetets gång kommer Jonas Nordström ansvara. 
 
Däremot som Assisterade tränare/analytiker kommer klubbens trotjänaren 
Mathias Berner ta klivet från Damjuniorerna in i Herrjuniorerna. Mathias kommer även fortsatt finnas med i ledartruppen för Damjuniorernas JAS verksamhet. 
Mathias har som huvuduppgift att sköta matchanalyser, scouting av motståndare & bidra med nya tankar, idéer & övningar. 
 
Hanna Gabrielsson som funnits med P-07 laget de senaste 2 säsongerna kommer att fortsätta sätta ”Guldkant” fast nu i HJ truppen. Hanna är den person som är otroligt viktig att ha i ledargruppen. Glad, omtänksam & otroligt omtyckt av alla spelare. 
 
Hanna kommer finnas med över hela Juniorlinjen. Hanna uppgift är att jobba mycket med killarna vid sidan av planen. Så att de kan prestera på så hög nivå som möjligt. 
 
Det är så mycket som händer med killarna både mentalt, fysiskt & psykiskt i denna åldern. Hanna är lätt att prata med så killarna kan lätt anförtro sig så att vi kan lättare förstå hur spelartruppen mår & få alla killarna att känna sig sedda. 
 
U16 har varit en väldigt lyckad satsning 22/23.  Tyvärr missade laget att gå vidare till U16 SM Festen men vi har lärt oss väldigt mycket på vägen.
 
Iår kommer ledarstaben ta med sig detta i säsongsanalysen för att skruva ytterligare inför säsongen 23/24. Vi kommer nu  under våren bjuda in fler killar 07/08/09 för att de skall få chansen att visa upp sig.  Jonas Nordström & Martin Gustafsson kommer fortsätta ha huvudansvaret kommande säsong. Marcus Holmström från P-09 kommer också att finnas med i ledarstaben för att vi enligt U16’s ”röda tråd” flytta upp en tränare från den nya åldersgruppen. 
 
För att avlasta styrelsen av det vardagliga arbetet så kommer klubben ta in Jonas Enarson som Kommunikativt Ansvarig med övergripande ansvar för hela HJ-sektionen.  Jonas är sammankallande & kommer vara kontaktperson mellan lagen, tränarna, föräldrar & styrelsen. Jonas kommer även vara behjälplig som tränare & ledare i alla tre lagen. 
 
Nya Ledargruppen för Juniorverksamheten känns samspelta & har under den senaste månaderna jobbat fram en plan där alla har samma mål. Att försöka göra allt för att utveckla våra Juniorer på ett proffsigt & seriöst sätt. 

// Styrelsen 

 


Nyhetsarkiv
Frölunda borta 2023-10-27 16:48
Seger i HJ Premiären 2023-10-08 21:00
YES!!!!!2023-05-21 19:36
HJ på Göteborg Cup2023-05-19 13:58
Träningar Vecka 20 2023-05-14 18:18
Veckans Träningstider2023-05-03 15:12
Ny fystränare klar2023-05-02 22:32