Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBK Kungälv
Flickor 08/09 Munkegärde

Bli medlem i IBK Kungälv
BLI MEDLEM
Uppdaterad träningstid torsdagar
2018-09-20 16:49
Hallå.
Notera att vi kör igång torsdagarna 16:45 i stora hallen i Munkegärde. Schemat är uppdaterat med rätt tid för er som synkar kalendern
Uppdaterad tid för lördagsträningen
2018-09-15 15:32
Hejsan!

Ni som synkar kalendern här via SportAdmin ser att lördagsträningen glidit i tid lite. Anledningen är att vi från och med nästa lördag kan köra i stora hallen från 11:00-12:30.
Torsdagarna ligger kvar som vanligt i schemat.
Nytt är också att matcherna är importerade i kalendern.

//Ledarna
F08/09 uppstart säsongen 2018/2019
2018-08-19 11:27
Hejsan på er!
Hoppas ni har haft det lika skönt i sommarvärmen som oss ledare. Riktigt härlig sommar som lär gå till arkivet som en av de varmaste somrarna i mannaminne.

Organisation

Under sommaren har vi nu kommit igång i ny regi i IBK Kungälv, vilket i sig är en stor omställning för organisationen, men som tur är inte så stor skillnad för spelarna. Vi kör vidare i samma konstellation som förra säsongen, lika mycket bus och lekar som förr, men med lite mer fokus på hur vi spelar innebandy i övningarna.

Träningsstart

Första träningen (schemat ligger i kalendern, prenumerera gärna på den) kör vi 18w36, nämligen torsdagen den 6/9 klockan 16:30 i Munkegärdehallen.

Vi ville ha två träningar på fullstor plan i veckan i år, men tyvärr har tiderna i hallarna inte räckt till för oss och vi har fått tilldelat oss onsdagar i lilla hallen med. Det är vi inte riktigt nöjda med, och ska försöka få flyttat den tiden till tisdagar istället. Förhoppningsvis lite senare på eftermiddagen än just 16:30 för det funkar inte så bra för de flesta av oss. Uppdatering av extraträningen kommer in i kalendern när vi har ett besked av Fritid - Kungälvs Kommun.

Matcher
Nytt för i år är indelningen av föreningarna under Göteborgs Innebandyförbund i fyra olika zoner. Sydväst, Norr och Öster. Nedan lag(2 per förening) finns med i Norr utöver oss, och som det ser ut att vi kommer få spela mot under hösten/vintern: Ale(F07+F08/09), Stenungsund(F07+F08/09), Dingle(F07+F08/09), Surte(F08), IBK Kungälv(Kastelle).
Mer info finns på: http://gibf.se/

Cuper
Vi har som ambition att försöka hitta en endags cup i närområdet som vi kan spela på.

School Floorball Cup
Är Skolcupen för alla barn i Kungälv som vill spela innebandy med klassen, likt Vårcupen i fotboll. Helgen den 22-23/9 spelar vi i Mimershallen. Se till att få anmält era barns klasser till cupen. Mer info hittar ni på Cupsidan: http://sfc18.ibkkungalv.se eller på Facebooksidan: 
http://www.facebook.com/SchoolFloorballCup/

Material
Matchtröjorna är beställda och kommer vara levereras i god tid innan matcherna startar. Värt att se över redan nu är klubbor, skor, strumpor och shorts så det passar inför säsongen. NWB Sports på Utmarksvägen (Inne på IMEO) har hela sortimentet och medlemsrabatter.

Medlemsavgift/Licenser
Medlemsavgiften har i år gått ut som ett mail till er på de adresserna som ni tidigare uppgett. Det går att betala med Kort eller Swish och förenklar vår administration på ett bra sätt då vi inte har någon anställd kanslist som jobbar för oss. Viktigt att betala medlemsavgiften innan första träningen således, så försäkringen gäller och att licensen för att få spela matcher betalas först då medlemsavgiften är betald.

Hoppas vi ses snart, och har ni några frågor så e det bara o hojta på oss ledare. 

// Håkan, Rickard, Martin och Fredrik \\
Nya matchtröjor IBK Kungälv
2018-06-13 22:44
Hejsan mitt i sommarvärmen!

Vi har nu när vi går in i nya IBK Kungälv nya matchtröjor som vi behöver beställa ASAP.

Vi har till den 27/6 på oss att prova ut tröj-storlek på NWB Sport på Utmarksvägen i Kungälv (Inne på IMEO), där det finns en provstege.

Alla tjejer som vill, kan välja ett eget nummer som är jämnt på matchtröjan mellan talen 2-98. Tröjstorlek och nummer meddelar ni oss ledare på Facebook-gruppen nedan:
https://www.facebook.com/groups/1717738598260953/

Har ni problem med att kommentera inlägget på Facebook, maila storlek och nummer till Rickard

Goa sommarhälsningar 
//Ledarna
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen