Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBK Kungälv
Pojkar -11

P11 Ändrad träningstid och övrig info
2019-10-09 19:52
Hej! 
Vi har nu varit igång några veckor och kan reflektera lite över inledningen. Det första vi kan konstatera är att en timme går väldigt fort och den tid vi faktiskt tränar innebandy är i bästa fall bara 50 minuter. Vi kommer därför att ändra starttid till 08.20 så att vi faktiskt får en hel timmes bandy efter att vi samlats och värmt upp. Vi hoppas att dessa tio minuter inte ska ställa till det alltför mycket för er redan tidiga morgon (min Anton mottog beskedet med stor bestörtning men jag hoppas att han uppskattar den extra speltid det innebär...) 

Vi har också börjat kika på möjligheten att spela matcher och det kommer vi snart att anmäla oss till. En förutsättning är att alla spelare som är aktuella har en licens och det behöver vi ordna. Eftersom vi brukar vara 20-25 spelare på träning men ca 40 på listan så kommer vi i första hand att skaffa licens till dom som tränat minst 2 gånger enligt träningsstatistiken. Vi kommer att kunna lösa fler efter hand men genom detta sätt hoppas vi att vi får med oss alla som varit aktiva under den första tiden. Om det är så att ni får dessa utskick men där ert barn inte längre är intresserade så får ni gärna meddela oss så plockar vi bort er ur listan. 

Laget har en extra träningstid i Ytterbyskolans idrottshall (som ligger tvärs över stora vägen i förhållande till Kastellegårdshallen)  - vi har valt att inte utnyttja den tiden nu i uppstarten men ser att antal spelare är ganska konstant drygt 20 st. Detta gör att vi börjat överväga att träna denna extra gång i veckan men återkommer när vi faktiskt tar det steget och i vilken form det nu blir. Fram till höstlovet fortsätter vi i alla fall som idag med en träning i veckan. 

Under höstlovet satsar vi på att träna första lördagen (vecka 43) men har ännu inte fått klartecken med tillgång till hallen lördag vecka 44. Om det blir någon ändring så talar vi givetvis om det så fort vi vet.

Sådär, det var nog allt. Vill avsluta med att säga att vi tycker att sammanslagningen av dom båda grupperna har gått väldigt bra och både barn och ledare verkar trivas bra med varandra. Om ni har någon fundering på det vi sysslar med så är det bara att hugga tag i någon av oss på träningen eller skicka ett mail. 

/Mvh Ledarna