Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBK Kungälv
Pojkar -09 Kastellegårdsskolan

Avslutning 21 dec 2019 kastellegårdshallen
2019-11-29 08:22
Hej alla innebandyföräldrar, 

säsongen lider mot sitt slut med bara 2 matcher kvar och ett fåtal träningar.

så sista träningen som är  21 dec i kastellegårdshallen så kör vi föräldrar/syskon vs barnen.

Efter matchen kör vi ett möte i ca 15 min ,  med utrymme för föräldra feedback och andra diskussioner om hur det känns i truppen.

en punkt som vi tränare har diskuterat är att det är en del väntan på speltid när vi kör med 3 hela femmor  under match ,  vi frågade barnen i torsdags på träningen med argumenten att om vi åker med två fulla femmor på match så får man spela mycket mer , men man kommer inte att komma med på lika många matcher under säsongen.
och barnen röstade för att testa 2 femmor uttagna till match.
de återstående 2 matcherna i år tar vi ut en trupp på 3 femmor och vid start i 2020 så testar vi alltså detta med 2 femmor.

skulle vi tränare känna att konditionen inte håller för att spela på detta sättet eller att vi behöver fler spelare för att komplettera varandra så kommer vi att återgå till 3 femmor igen,  men vi är redo att köra detta som en test.

tack alla för en fin 2019 säsong ,  och skriv gärna i facebook gruppen om ni åter direkt till match eller om barnen är sjuka , vi roterar tränare ibland och detta ger oss bästa spridning av  info
mvh
tränarna pojkar 09
=)

tränarna