Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBK Kungälv

Seger i Skepplanda
2018-12-02 21:34

Skår - IBK Kungälv 0-10 (0-5,0-5)

Skott: 2-45 (1-30, 1-15)


Första adventsmys i Skepplanda


Efter förra veckans grymma match va det dags att styra kosan till Skepplanda & Skår. Några killar kastade in handduken, Filip, Alvin, Hannes & Anton medan Fredriksson & Nibe klev in efter sjukdom. 


Vi pratade om att inte vara nöjda efter spelet förra söndagen, inte tro att vi va några världsmästare. Utan att alla skulle jobba på sina positioner. Släppa bollen i rätt lägen, våga använda backarna i offensiven samt skjuta mycket & kliva på returerna. 


Vi kände redan vid första tekningen att det va vår fight. 0-1 kom redan i första bytet. Sedan bombarderade vi den duktiga Skår målvakten med skott. Vi hade skjutit 15 skott efter dryga 7 minuter och satt tre kassar. Efter 20 minuter hare vi 30 skott och ägde matchen totalt. 


I paus pratade vi mest om att alla måste röra sig, inte bara bollföraren. Snabba fötter för att ta nya positioner och inte gröta in i deras vägg. Spela runt dem och njuta av spelet. 


I andra perioden tyckte jag stundtals att spelet blev bättre, backarna rullade upp bollen snabbt och vi drog isär deras lag bättre. Sköt mindre men med bättre precision. 


Skönt att vi genomförde matchen på ett bra sätt och gjorde mycket som vi pratade om. Sedan har vi mycket att rätta till, slipa på och förbättra. 


Grymt skoj va att de rokader i laget vi gjorde föll bra ut, Kapten Jonte fick känna på backplasten & gjorde det kanon. Anton M gjorde också en bra fight när han fick kliva ner med Ewers när Hannes utgick. 


Riktigt roligt att ALLA va där, närvarande och ville spela innebandy. Ser bra ut inför framtiden. 


Veckans Jigglepuff: Axel Österberg// Martin