Välkomna ner till Mimershallen och stötta herrarna i seriepremiären mot IBF Backadalen!

Fiket är öppet som vanligt, o matchen sänder vi även på Innebandy.tv

Hej!
Här kommer en länk för att följa vårt lag IBK Kungälv H1 i Innebandyappen. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Innebandyappen och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram oss till fler fina vinster.

Storseger mot Guldheden!
2018-12-03 09:16
Efter förlusten senast så var vi riktigt revanschsugna och det märktes tydligt då vi satte ett rasande tempo i första perioden. Guldheden fick knappt låna bollen och vi skapade mängder med chanser. Efter första perioden så leder vi med 3-0 och det känns som att det lika gärna kunnat va 6-0. I andra perioden så tappar vi ganska mycket i spelet och börjar gnälla på domarna istället för att fokusera på vårat spel och Guldheden kan jämna ut spelet och får ha en del boll. Dom får oxå en hel del chanser och kan göra 3 mål mot en storspelande Ljungberg i kassen. I slutet av perioden börjar vi hitta tillbaka till vårat spel igen och kan göra ett par snabba mål och gå ifrån till 7-3.
. 3 mål gör vi i sista perioden och siffrorna visar 10-3 till oss när slutsignalen ljuder.
Vi visar upp stor moral efter förlusten senast och spelar strålande i 2 perioder. Andra perioden är inte så lysande men man kan inte få allt och vi vinner trots allt med 10-3 Så vi är ändå riktig nöjda och får åka hem med 3 nya goa poäng.
Nästa match är på söndag 17.15 och då åker vi till hemmaarenan och spelar bortamatch mot Romelanda. Äntligen dags för derby och vi hoppas att vi kan fylla upp Mimers till bristningsgränsen.
Tack till alla som kom och hejade fram oss till seger! Vi syns på söndag!
Förlust mot ett effektivt Hovås
2018-12-03 09:08
Efter vinster mot toppkonkurenterrenterna så var det dags för match mot nykomlingen Hovås. Inför matchen kändes det riktigt avslappnat och stämningen va på topp, men när matchen började så var det bara ett lag på banan. Hovås visade att inställning slår klass alla dagar i veckan och i första perioden vinner vi inte en enda närkamp och ligger under med 2-4. I andra ändrar vi om lite och börjar äta oss ikapp men Hovås har turen med sig i denna matchen och varje gång vi närmar oss så gör dom mål på alla möjliga olika sätt och inför tredje så leder som med 4-7.
I tredje perioden tar vi över totalt och efter 16 minuter så är vi ikapp och förbi och känslan är att nu är det klart att vi vinner denna matchen. Tyvärr så slappnade alla av för tidigt och Hovås kvitterar bara 11 sekunder senare och ytterligare 1 minut senare tar dom ledningen igen. Vi chansar och tar ut keepern men tyvärr så petar Hovås in 2 mål till i öppen kasse...
Vi förlorar idag och det känns såklart riktigt illa, men vi tar med oss läxorna vi lär oss och skall ta revansch nästa vecka mot Guldheden.